CACI elektrocelulitni masažer vs maderoterapija

CACI elektrocelulitni masažer (ECM) inovativni je nastavak za tretman tijela koji sadrži konduktivne rolere s mikrostrujama u kombinaciji s masažnom terapijom. Koristi se kao anticelulitna terapija, masažna terapija i limfna drenaža. Maderoterapija je oblik masažne terapije koji koristi drvene valjke u cilju smanjenja celulita. 

Učinkoviti aparativni tretman

Caci Synergy jedini je uređaj na svijetu koji koristi kombinaciju mikrostruja s LED stimulacijom, takozvanu S.P.E.D® tehnologiju (Simultaneous Photo-Electrical Delivery) za kompletnu revitalizaciju i jačanje tonusa kože te jačanje mišićnog tonusa. Maderoterapija koristi mehanički učinak drvenih valjaka bez stimulacije strujama.

Terapija bez modrica i boli

Elektrocelulitni masažer (ECM) koji prethodno ugrijemo ritmički tretiramo područje s umjerenim pritiskom što izaziva bolju prokrvljenost kože, ali skoro nikada modrice. Uz efikasnost mikrostruja nisu potrebni jaki pritisci.  Drveni valjci koji su različito nazubljeni nekada stvaraju mehanički natisak, a s druge strane potrebna je jača snaga pritiska radi čega češće nastaju modrice. Radi jačeg mehaničkog pritiska jača je bol prilikom tretmana. 

Samo jedan nastavak

Caci ECM ima samo jedan ergonomski nastavak koji savršeno pristaje u ruke radi čega je tretman brz i traje svega 30 minuta. Valjci koji se koriste u maderoterapiji imaju različite dimenzije, veličine i oblike te je tokom tretmana najčešće potrebno mijenjati više njih kako bi postigli adekvatan rezultat. Maderoterapija radi toga duže i traje, u prosjeku 60 minuta. 

Multifunkcionalan uređaj 

Provodljivi valjci ECM-a poboljšavaju izgled celulita nježno razlažući masne naslage, masiraju umorna ramena i leđa, umirujući bolne udove i učvršćujući opuštene mišiće. Djelovanje masaže ECM-a potiče cirkulaciju i limfnu drenažu, dok u isto vrijeme tonizira mišiće i smanjuje centimetre. 

Maderoterapija također smanjuje vidljivost narančine kore i celulita, potiče limfu, ali nema mogućnost tolikog podizanja, učvršćivanja i opuštanja mišića.  

Brzo vidljivi rezultati 

Početni rezultati i lifting efekt kao kod npr. podizanja stražnjice kod primjene ECM-a obično je vidljiv već po samom tretmanu. 

Maderoterapija ne daje toliko brze rezultate kao CACI elektrocelulitni masažer. Obično je potrebno najmanje 10-12 tretmana za početne rezultate