Više od 15 godina iskustva.

Skinclinic Split

U želji da pružimo sveobuhvatan pristup estetici te njezi lica i tijela otvorili smo Skin Clinic, medicinsko estetski centar.

Ana i Marija

Osnivači i terapeuti
O nama

U želji da pružimo sveobuhvatan pristup estetici te njezi lica i tijela otvorili smo Skin Clinic, medicinsko estetski centar. Multidisciplinarni pristup, odabir visokokvalitetnih i učinkovitih uređaja, uvođenje noviteta te poznati brendovi istaknuli su nas kao vodeći centar za estetiku lica, rješavanje problematika kože te tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela.
U cilju pružanja vrhunske usluge nudimo sveobuhvatna rješenja kroz inovativne metode i tehnologije u kozmetologiji i estetskoj medicini.
Kontinuirano pratimo trendove struke kroz edukacije, seminare i kongrese i radujemo se svim novim saznanjima i unaprjeđenjima.
Kako je primarni cilj apsolutno zadovoljstvo klijenta, ljubazno i educirano osoblje svakom će klijentu posvetiti posebnu pozornost počevši od detaljne analize individualnih karakteristika i specifičnih potreba pa do kontinuiranog praćenja napretka i rezultata tretmana.

VIP card kartice

VIP klub Skin Clinc

Potrošnjom iznosa od 13000 kn u tekućoj godini postanite korisnik Silver Vip Card kartice sa svim pogodnostima u idućoj godini.

Potrošnjom iznosa od 20000 kn u tekućoj godini postanite korisnik Gold Vip Card kartice sa svim pogodnostima u idućoj godini.

Postanite korisnik VIP kartice

Kartica dobrodošlice

Zakaži svoj tretman u Skin Clinic centru i prilikom posjete postanite vlasnik Marble Card kartice kako bi Vam omogućili praćenje potrošnje u tekućoj godini.

Za svakog člana Skin Clinic centra organiziramo izvlačenja bogatih nagrada i mjesečni bilten o raznim ponudama i pogodnostima za tekući mjesec

Upoznaj nas

Naš cilj je sretan i zadovoljan i klijent. Tu smo da ispunimo Vaša želje.
Obratite nam se s povjerenjem!

Shape BG

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti.