Više od 15 godina iskustva.

Skinclinic Split

U želji da pružimo sveobuhvatan pristup estetici te njezi lica i tijela otvorili smo Skin Clinic, medicinsko estetski centar.

Ana i Marija

Osnivači i terapeuti
O nama

U želji da pružimo sveobuhvatan pristup estetici te njezi lica i tijela otvorili smo Skin Clinic, medicinsko estetski centar. Multidisciplinarni pristup, odabir visokokvalitetnih i učinkovitih uređaja, uvođenje noviteta te poznati brendovi istaknuli su nas kao vodeći centar za estetiku lica, rješavanje problematika kože te tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela.
U cilju pružanja vrhunske usluge nudimo sveobuhvatna rješenja kroz inovativne metode i tehnologije u kozmetologiji i estetskoj medicini.
Kontinuirano pratimo trendove struke kroz edukacije, seminare i kongrese i radujemo se svim novim saznanjima i unaprjeđenjima.
Kako je primarni cilj apsolutno zadovoljstvo klijenta, ljubazno i educirano osoblje svakom će klijentu posvetiti posebnu pozornost počevši od detaljne analize individualnih karakteristika i specifičnih potreba pa do kontinuiranog praćenja napretka i rezultata tretmana.

Prijavite se za

Naši programi

*kozmetički programi...Marble Card
*body contouring programi... Silver Card
*estetski programi... Gold card

*Profesionalna analiza prije i nakon završenog programa
*Specijalno kreiran program samo za Vas
*Dodatni bonus tretmani

Recite nam svoje želje, a mi ćemo kreirati najbolji program za Vas

Skin Clinic medicinsko estetski centar

Personalizirani
programi

Tretmani u procesu anti-age-a i estetike kao i u rješavanju problematike lica i tijela, u većini slučajeva zahtijevaju proces da bi došli do željenih rezultata. Zbog toga nudimo posebne, individualno prilagođene programe.

Upoznaj nas

Naš cilj je sretan i zadovoljan i klijent. Tu smo da ispunimo Vaša želje.
Obratite nam se s povjerenjem!

Shape BG

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti.