Specijalni tretman tijela

Specijalni tretman tijela  je individualizirani kozmetički  tretman s obzirom na dob, tip i izgled kože,  problematiku, životni stil te faktore koji negativno utječu na određena stanja, a kojima je osoba izložena. Cilj tretmana je kozmetičkim preparatima, potpuno neinvazivno i sigurno djelovati na problematiku  i rezultate održavati  adekvatnom kućnom njegom.

Specijalnim tretmanima Juliette Armand odgovaramo na najčešće potrebe i problematiku kroz kozmetičke tretmane tijela:

  • celulit
  • masno tkivo
  • zatezanje kože
  • hidrataciju
  • regeneraciju
  • detoksikaciju

Upravo je to razlog zašto smo izabrali specijalizirane protokole Juliette Armand Elements linije kozmetike.
Kozmetika je hipoalergena, dermatološki testirana, bez parabena, propilen glikol-a i mineralnih ulja. Ima 70 specijaliziranih protokola uz nastavak kućne njege. Široki izbor tretmana omogućuje nam strogo individualan pristup što tretman čini visoko specifičnim.

Tretman

Nije potrebna priprema. Svi specijalizirani protokoli su neinvazivni i ugodni. Svaki tretman počinje pilingom (mehaničkim, enzimatskim ili kemijskim) da bi se uklonile mrtve stanice. U toku tretmana nanose se razna blata, alge, serumi i maske ovisno o vrsti tretmana. Posebnu ugodu kroz tretman  čine različite masažne tehnike.
Tretman traje od 60 – 90 minuta i radi se jednom tjedno.

Kandidati

Osobe koje žele riješiti određeni problem na tijelu poput celulita, masnih naslaga, lošeg tonusa , suhoće kože, osobe koje žele njegovanu, lijepu i meku kožu. Svi koji imaju kontraindikacije za aparativne tretmane tijela kandidati su za specijalni tretman tijela Juliette Armand. Tretmani za celulit, masno tkivo i detoksikaciju kontraindicirani su za trudnice i dojilje

Rezultati

Za konkretne rezultate potrebno je više tretmana ovisno o problematici. Adekvatna kućna njega održati će rezultate dugotrajnijim.

Oporavak

Specijalni tretmani tijela Juliette Armand su izričito  kozmetički tretmani i ne zahtijevaju oporavak nakon tretmana