Skin boosteri Juliette Armand

“Your appointment with plastic surgery is postponed”

Skin Boosteri zaista mogu odgoditi odlazak na estetske zahvate. Dajući nam kozmetološki odgovor na estetsku problematiku, alternativa su agresivnim estetskim tretmanima.

Skin Boosteri donose revoluciju u kozmetologiji , pružaju maksimalnu efikasnost na potpuno prirodan i siguran način. Kompleksne, dinamične i tehnološki napredne formule djeluju kao stanični pojačivači sa maximalnim učinkom.
Nove tehnologije sastojaka u vidu kozmetičkih dronova kao nosača tvari, ukrižene hijaluronske kiseline koja se postepeno otpušta, biopeptidnih kompleksa i drugih  high – end supstanci daju kroz Skin Boostere vrijedan kozmetološki odgovor na najčešću problematiku.

Akne, pigmentacijeApocalypsis  terapija –  efekt srednje dubokog kemijskog pilinga
Anti – ageChronos terapija – efekt mezoterapije
Bore čela i područja očijuThavma terapija – efekt botoxa
Područje očijuOpsis terapija – efekt blefaroplazme
Topikalno masno tkivo i celulitShema terapija – efekt lipolize

Tretman

Svi tretmani boosterima su iznimno ugodni. Tretman se izvodi po strogom protokolu rada počevši od kemijskog pilinga da bi se uklonile mrtve stanice i prirodno potaknuli regeneracijski procesi. Slijedi nanošenje seruma i maski ciljanim redoslijedom da bi boostali kožu potrebnim supstancama i potakli stanične procese.
Iznimka je Apocalypsis tretman gdje se samo nanosi fitopiling u kombinaciji sa 20% AHA kiselinama da bi se izazvala intenzivna eksfolijacija.
Tretmani boosterima traju 60 min. Za potpuni učinak potrebno je 5 – 10 tretmana uz nastavak kućne njege.

Kandidati

Akne, pigmentacije – Apocalypsis terapija
Bore, dehidrirana, suha i opuštena koža – Chronos terapija
Bore na čelu i oko očiju – Thavma terapija
Podočnjaci i bore oko očiju – Opsis terapija
Topikalni celulit i masno tkivo – Shema terapija

Rezultati

Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana, međutim potrebno je 5-10 tretmana za maximalan učinak. Uz nastavak kućne njege rezultati su održani od 6-12 mjeseci.

Iznimka je  Apocalypsis tretman gdje su rezultati vidljivi nakon eksfolijacije koja traje 4-5 dana, a konačan rezultat mjesec dana nakon tretmana. Broj Apocalypsis tretmana ovisi o težini problema. Kod blažih oblika akni i površinskih pigmentacija čak i 1-2 tretmana daju odlične rezultate.

Oporavak

Svi Skin Boosteri osim Apocalypsis terapije ne zahtijevaju vrijeme oporavka. Nakon Apocalypsis tretmana lice bude crveno uz osjećaj zatezanja kože. Najintezivnije crvenilo se javlja 1-2  dana nakon tretmana nakon čega kreće intenzivna eksfolijacija koja traje 4-5 dana. U tom periodu se zabranjuje dirati i grebati lice, umivati se, čistiti lice i nanositi bilo kakve kozmetičke preparate osim visokog zaštitnog faktora. Zabranjuje se izlaganje suncu, intezivni trening i saune. Nakon završene eksfolijacije potrebno je napraviti profesionalni Recovery tretman.