Oxygen Ceuticals kozmetika

Oxygen Ceuticals, jedinstveni medicinski korejanski brand specijaliziran za njegu kože, ističe se inovativnom upotrebom čistog kisika i kozmeceutike u proizvodima za njegu kože. Kozmeceutički
pripravci karakterizirani su znanstveno dokazanim djelovanjem aktivnih sastojaka, iza kojih stoje brojna klinička istraživanja i patenti te vidljivi rezultati. Proizvodi su formulirani s visokokoncentriranim kisikom koji ima sposobnost prodrijeti duboko u kožu, potičući cirkulaciju i poboljšavajući apsorpciju hranjivih tvari. To rezultira poboljšanom hidracijom, obnovom stanica i povećanom elastičnošću kože.

Oxygen Ceuticals nudi različite proizvode, uključujući čistače, tonere, pilinge, kreme, serume, maske i tonere, specifične esencije koje su prilagođene različitim tipovima kože i specifičnim potrebama (bore, pigmentacije, akne, crvenilo). Proizvodi su obogaćeni korisnim sastojcima poput hijaluronske kiseline, peptida, vitamina, minerala i antioksidansa, koji dodatno poboljšavaju učinke kisika na kožu. Primjenjuju se u dermatološkoj i kozmetološkoj praksi u vidu njege kože, ali i oporavka nakon intenzivnih tretmana lica kao i u kućnoj njezi. Oxygen Ceuticals koristi napredne tehnologije poput stabiliziranog kisika i posebnih načina dostave kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost te apsorpcija sastojaka.CEUTISOMTM je patentirana je formula koja se sastoji od mikrosfera koje se polako otpuštaju i opskrbljuju kožu visokom koncentracijom kisika (čak 35 ppm kisika) za njegu nakon kozmetičkih i dermatoloških procedura i za inhibiciju starenja kože. CeutisomTM veže se na kisik i otpušta ga kroz 3D strukturne transformacije uzrokovan razlikama u parcijalnom tlaku molekula plina čime prirodno uklanja ugljični dioksid. STEM FORMULA jedinstvena je patentirana Oxygen solucija koja pojačava apsorpcijske učinke i enzimatske procese u koži, a koristi se zajedno s Ceutisomima.