Specijalni tretman lica

Da bi koža bila lijepa prvenstveno treba biti zdrava. Mnogi vanjski i unutarni čimbenici negativno utječu na izgled kože. Lice je najizloženije i najosjetljivije područje, stoga se na njemu manifestiraju prvi problemi i znakovi starenja, ali i određeni zdravstveni disbalansi u tijelu.

Koža na raspolaganju ima mnoštvo sustava koji brinu za njezino zdravlje ,ali ih remete razni faktori i narušavaju izgled. Iako genetika sa starenjem ima mnogo dodirnih točaka, važno je naglasiti da se starenje može usporiti pravilnim životnim stilom, a neželjeni efekti spriječiti ili umanjiti odabirom specijalnih tretmana i adekvatne kućne njege.

U našem tijelu ništa ne miruje i ništa nije konstantno pa tako i koža ima svoja raspoloženja. Zato pristup treba biti individualan, poštujući prirodne zakonitosti kože i specifične potrebe svakog klijenta.

Specijalni tretman lica je individualizirani kozmetički tretman s obzirom na dob, tip i izgled kože, životni stil te faktore koji negativno utječu na kožne procese, a kojima je osoba izložena. Cilj tretmana je kozmetičkim preparatima, potpuno neinvazivno i sigurno postići fiziološki balans kože, potaknuti procese obnove, zaštititi je od negativnih vanjskih utjecaja te je održavati adekvatnom kućnom njegom.

Upravo je to razlog zašto smo izabrali specijalizirane protokole Juliette Armand Elements linije kozmetike. Kozmetika je hipoalergena, dermatološki testirana, bez parabena, propilen glikol-a i mineralnih ulja. Ima 70 specijaliziranih protokola uz nastavak kućne njege. Široki izbor tretmana omogućuje nam strogo individualan pristup što tretman čini visoko specifičnim.

Tretman

Svi specijalizirani protokoli su neinvazivni i ugodni. Svaki tretman počinje pilingom (mehaničkim, enzimatskim ili kemijskim) da bi se uklonile mrtve stanice. U toku tretmana nanose se serumi i maske. Najčešće kombiniramo transdermalne metode  za dublju difuziju  preparata u kožu. Tretman traje 60 min i radi se jednom tjedno.

Kandidati

Kandidati su sve osobe, od tinejdžerske do starije dobi koje imaju određeni problem sa kožom (akne, dehidracija, pigmentacije, oštećena koža, “beživotna koža”, bore, loš tonus, osjetljiva koža, masna koža, suha koža, kuperozna koža, problem područja oko očiju… ) ili je samo žele njegovati i postići svježinu i sjaj.

Rezultati

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana u vidu poboljšanog izgleda kože, ali ovisno o stanju kože potrebna je kura od 5-10 tretmana da bi postigli konkretne rezultate. Adekvatna kućna njega održati će rezultate dugotrajnijim.

Oporavak

Svi specijalizirani tretmani Juliette Armand Elements su neinvazivni i ne zahtijevaju vrijeme oporavka.