Dermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija je nježna i bezbolna metoda uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epidermisa s ciljem uklanjanja raznih kožnih nepravilnosti poput sitnih bora, grube kože, hiperpigmentacija te manjih ožiljaka.

Dermoabrazija

Zašto je potrebno ukloniti zadebljali, odumrli sloj epidermisa?

Stratum corneum, rožnati vanjski sloj epidermisa sastoji se od  slojeva mrtvih stanica koje se prirodno ljušte, radeći mjesta za nove mlade stanice. Međutim, starenjem kože usporava se prirodno ljuštenje i obnova kože, a tome doprinose i izlaganje suncu, nepravilna njega, određeni lijekovi, pušenje i ostale loše životne navike.

Tretman

U tretmanu se koriste različito brušeni dijamantni nastavci koji preko vakuumskog usisa izdižu i ljušte mrtve stanice kože. Može se tretirati lice, vrat, dekolte, šake, a i ostali dijelovi tijela. Tretman uvijek kombiniramo sa specijalnim tretmanom lica Juliette Armand u svrhu hidrolipidnog balansa stoga se za ovaj tretman treba izdvojiti 60 minuta. Broj tretmana ovisi o stanju kože i željenom učinku. Tretman se može ponoviti nakon 3 tjedna.

Kandidati

Osobe koje imaju grubu, neujednačenu kožu i sitne nepravilnosti poput sitnih bora,pora, mrlja i sitnih ožiljaka.

Rezultati

Odmah nakon tretmana koža je glađa. Rezultati su vidljivi par dana nakon tretmana u vidu ujednačenijeg tena, svjetlije kože, smanjenja kožnih nepravilnosti.

Oporavak

Koža nakon tretmana bude blago crvena i par dana se može blago ljuštiti. Potrebno je izbjegavati boravak na suncu.