Shema terapija masnih naslaga

Ukoliko imate lokalizirane masne naslage i celulit, a niste kandidat za aparativne tretmane, Booster Shema terapija je zadnji kozmetološki “krik” baziran na fitopilingu i A2 blokatorima koji snažno potiču lipolizu i to sa snagom Vaših vlastitih stanica. Shema je specijalizirana terapija usmjerena na aktiviranje lipolize masne stanice i rezultira lokalnim smanjenjem masnih naslaga i celulita. Značajno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.

Tretman se temelji na fitopilingu ( mješavini biljaka Spongilla, Fragilis i Ephydata) u kombinaciji sa A2 blokatorima. Jedinstvena tehnologija PHA2  kroz najnapredniju tehnologiju kozmetičkih dronova omogućuje transdermalni unos tvari te aktivaciju složenog procesa lipolize.

Što je to PHA2 tehnologija?

U ljudskom organizmu, masti (trigliceridi) se akulmuliraju u masnom tkivu. Njihov metabolizam je reguliran hormonima (adrenalin je aktivator izgaranja masnih naslaga). Kad je ovaj proces narušen, lokalno se akumulira masno tkivo koje se ne može smanjiti mijenjanjem prehrambenih navika ili vježbanjem. PH A2 BLOKATORI su prirodni, biljni ekstrakti dobiveni iz krizanteme koji potiču lipolizu kontinuirano, bez prekida, blokirajući A2 receptore na masnim stanicama.
Istraživanja su pokazala da biljni ekstrakti koji se koriste u ovim tretmanima tijela aktiviraju stanični metabolizam i pojačavaju proces lipolize.
Štoviše:
• ubrzan je krvotok.
• sekrecija znojnih žlijezda je aktivirana.
• bazalni metabolizam je povećan za oko 40 %.
• pojačano je uklanjanje nusproizvoda izgaranja masnoća.

Tretman

Tretman ne zahtjeva prethodnu pripremu. Nakon nanošenja Detoxifying peeling gela (uklanja mrtve stanice, čisti kožu od toksina, potiče metabolizam) lokalno apliciramo PHA2 ampulu. Područje omotamo pod foliju 30 minuta nakon čega nanosimo Body Sculpt Total Tech, gel koji dodatno aktivira metabolizam i potiče lipolizu. Tretman završavamo Thermoslim Gel – om koji izaziva jaku hiperemiju u svrhu ubrzanja cirkulacije i drenaže.

Tretman traje 60 min, ponavlja se nakon 7 dana. Za konkretne učinke potrebno je 5-10 tretmana ovisno o količini masnog tkiva, metabolizmu i prehrambenim navikama.

Kandidati

Žene i muškarci sa lokalnim viškom masnih naslaga  i celulitom.
Pretile osobe nisu kandidati za tretman.

Rezultati

Evaluacija nakon 6 tjedana:
Lokalno smanjenje obujma: 3-5 centimetara
Smanjenje celulita: 30 – 40 %
Elastičnost kože povećana do 60%
Zaglađenost kože do 30 %

Oporavak

Nakon tretmana osjeća se blago bockanje u tretiranom području što je pokazatelj učinkovitosti tretmana. Odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Preporuča se regulacija prehrane i svakodnevni nastavak kućne njege sa Body Sculpt Total Tech gelom.