Regeneracija radiofrekvencijom

Radiofrekvencija je vodeća regenerativna metoda i kao takva napravila je revoluciju u estetskim tretmanima pomlađivanja kože. Koristi princip selektivne elektrotermolize, kontrolirano zagrijava ciljano tkivo, a akumulirana energija topline koristi se za sve regenerativne procese, osobito za remodeliranje i stvaranje kolagenih vlakana.
Osim  u pomlađivanju i regeneraciji kože, radiofrekvencija se primjenjuje i u terapiji celulita te u zatezanju kože.
Koju vrstu radiofrekvencije ćemo izabrati ovisi o problematici tkiva i ciljanom rezultatu.U našem centru koristimo :

  • monopolarnu Rf
  • bipolarnu vakumsku Rf sa infracrvenim laserom
  • multipolarnu Rf

Uzimajući u obzir stanje kože i željene učinke, odabrati ćemo najadekvatniju radiofrekvenciju.

Regeneracija radiofrekvencijom

Tretman

Tretman je izrazito opuštajući. Za vrijeme tretmana osjeća se ugodna toplina. Sam tretman radiofrekvencije traje 30 minuta i kombinira se uvijek sa specijalnim tretmanom Juliette Armand te traje ukupno 60 minuta.

Kandidati

Sve osobe koje žele regenerirati kožu i poboljšati tonus lica, vrata, dekoltea kao i osobe koje imaju celulit i opuštenu kožu. Kontaidicirane su osobe koje imaju ugrađen pacemaker i metalne implatante, trudnice, osobe koje imaju epilepsiju, maligne tumore, temperaturu, kožne bolesti i akutnu upalu na tretiranom području.

Rezultati

Rezultat je vidljiv odmah po tretmanu, koža je napetija, svježija i voluminoznija. Konačan rezultat, pomlađena i regenerirana koža, slijedi nakon 3-4 tjedna koliko je potrebno za sintezu kolagena. Za odlične i duže rezultate potrebno je 5-10 tretmana.

Oporavak

Odmah nakon tretmana koža je blago crvena, štoviše izgleda zdravo. Potrebno je izbjegavati sunčanje i saunu prvih tjedan dana. Zaštitni faktor je obavezan i uvijek ga naglašavamo, ne samo nakon tretmana lica nego da se uvrsti u svakodnevnu beauty rutinu. Naša preporuka je Sun Film 30 ili 50+ Juliette Armand jer ima sve potrebne  zaštitne blokove sa dodatkom antioksidansa te pigmente koji se prilagođavaju tenu kože i stvaraju porculanski efekt.