Masaža

Masaža je najstariji oblik terapije. Mnogobrojne su njene blagodati : opuštanje cijelog tijela, ublažavanje kroničnog bola, poboljšanje cirkulacije, eliminacija otrova iz organizma, poboljšanje sna, smanjenje krvnog tlaka, smanjenje stresa i napetosti, poboljšanje imuniteta, ubrzani oporavak nakon bolesti, poboljšanje koncentracije, zatezanje kože.

Jednom rečenicom bi je opisali kao regeneraciju tijela i uma. Za vrijeme masaže oslobađa se serotonin, hormon sreće pa mnogi kažu da im je masaža poseban užitak. Odaberite vrstu masaže u skladu s Vašim potrebama i željama i opustite se u ugodnom ambijentu našeg centra!

masaža split

Relaksirajuća masaža

Nježna relaksirajuća masaža namijenjena je regeneraciji tijela i uma. Eterična, opuštajuća ulja, mirisne svijeće i opuštajuća glazba u potpunosti će otpustiti stres i balansirati tokove energije.

Sportska masaža

Za vrijeme treninga nakuplja se mliječna kiselina, povećava se mišićni tonus, sitne mikrotraume u mišićima često uzrokuju upale i bolove. Cilj sportske masaže je opustiti povećan tonus mišića, ubrzati cirkulaciju krvi, eliminirati toksine te smanjiti količinu mliječne kiseline. Sve to doprinosi bržem oporavku nakon sportske aktivnosti te prevenciji ozljeda lokomotornog sustava.

Medicinska masaža

Najučinkovitija metoda za rješavanje bolnih stanja i oslobađanje napetosti u živčano-mišićnom sustavu. Ovom vrstom masaže ciljano se djeluje na bolna i napeta mjesta odnosno na mišićni i živčani sustav te na cirkulaciju krvi i limfe. Ukoliko patite od čestih glavobolja, bolova i neugode u vratu, leđima, ramenima, imate trnce u rukama ili nogama za Vas je pravi izbor medicinska masaža.

Anticelulitna masaža

Dubinska masaža koja potiče duboku mikrocirkulaciju ,oslobađa od viška vode i raspadnih produkata u svrhu eliminacije celulita. Potičući cirkulaciju povećava se prehrana tkiva i eliminacija toksina pa koža postaje čvršća i zategnutija. Kako je celulit multifaktorijalan problem potrebno je mijenjati životni stil u pozitivnom smislu da bi ova vrsta masaže bila u potpunosti učinkovita.