Tretman kisikom

Bez kisika nema života! Koža bez kisika je beživotna!

Obzirom na svakodnevni način života tijelo ne koristi dovoljno kisika. Količina kisika koju uzimamo iz zraka većinom je nedovoljna za potrebe kvalitetnog funkcioniranja. Dugotrajni rad i boravak u zatvorenim prostorima, nedovoljni boravak u prirodi, stres koji uzrokuje nepravilno površno disanje, uzroci su nedovoljne opskrbe tijela kisikom. Sve to doprinosi stvaranju kisele sredine u organizmu sa nedostatkom  kisika što pogoduje razvoju kroničnih promjena i bolesti te se stvara začarani krug.

Zdrava koža i ostali organi trebaju dovoljno kisika, a ukoliko ga nedostaje usporava se metabolizam, ubrzava se proces starenja kože te nastaju neželjene promjene. Koža izgleda beživotno, lice žuto-sivo, regeneracija je usporena i povećana je sklonost razvoja dermatoza.

Preko Oxygen uređaja vršimo bezbolnu terapiju kisikom i koristimo ga za apsorpciju aktivnih supstanci poput hijaluronske kiseline i antioksidansa (vitamina C, A, E). U kombinaciji s kisikom koristimo OxygenCeuticals kozmetiku, jedinstveni koreanski brand kozmetike koji u svojim proizvodima sadržava čisti kisik. Svaka od supstanci u kombinaciji s kisikom ima pozitivno simultano djelovanje.

Terapiju provodimo:

sprejanjem kisika sa aktivnim  serumskim supstancama

injektiranjem kisika

-inhaliranjem čistog kisika

Samo zdrava koža je uistinu lijepa koža!

Tretman

Tretman kisikom izvodi se CTRLZ facial uređajem kisika koji predstavlja sistem sveobuhvatne njege koji kombinira inovativnu ultrazvučnu tehnologiju s čistom infuzijom kisika.

OXYFACIAL (TERAPIJA KISIKOM)- specijalizirani program tretmana nakon zahvata čisti, umiruje i poboljšava oštećenu kožu opskrbom otopinama čistog kisika

HiLDM (lokalna dinamička mikromasaža visoko intezitetnim ultrazvukom) revolucionalna je i jedinstvena tehnologija koju nema niti jedan drugi uređaj kisika. Potiče stvaranje kolagena i elastina  tehnologijom vodenog liftinga koja unakrsno primjenjuje višestruke ultrazvučne valove (1, 3, 10, 17 MHz) na selektivne slojeve kože čime ima utjecaj na proširene pore, fine linije, bore, akne i  opuštenu kožu.

Tretman kisikom kombinira biokemijske dobrobiti čistog kisika s njegom kože, a koristi se i kao specijalizirana post proceduralna njega nakon dermatoloških/estetskih postupaka. OxygenCeuticals kozmetika omogućava prilagodbu proizvoda za  individualne probleme s kožom. Također se u proceduri koriste CEUTISOMI, jedinstvena patentirana formula koja se sastoji od mikrosfera koje se polako otpuštaju kisik kroz 3D strukturne transformacije i opskrbljuju kožu s visokom koncentracijom kisika. Sve navedeno CEUTISOME što  čini optimalnim nosačem kisika kojI aktivira metabolizam stanica kože, stvara sloj kisika na epidermisu, prirodno uklanja ugljični dioksid, ubrzava zacjeljivanje kože i inhibira starenje kože aktiviranjem metabolizma stanica kože.

Nakon pilinga i dubinskog čišćenja lica s maskom koja prodire duboko u pore, lice ravnomjerno sprejamo mješavinom kisika i odabranog preparata. Potom radimo injektiranje kisika koji djeluje poput antioksidansa i ublažava kožna stanja te daje licu besprijekoran sjaj.  Bezbolnu  HILDM terapiju individualno prilagođavamo dubini prodiranja ultrazvuka, ovisno o problematici lica. Za kraj na lice apliciramo kupolu kroz koju protječe kisik za inhalaciju. Tretman traje 60 minuta.

 

Kandidati

Ukoliko imate beživotan izgled  kože, osjetljivu kožu, akne, eriteme i ostale dermatoze ili samo želite osvježiti kožu terapija kisikom je tretman izbora u bilo koje doba godine.

Rezultati

Odmah nakon tretmana koža izgleda svježe, hidrirana je, nahranjena  i rehabilitirana.

Oporavak

Tretman je neagresivan, iznimno je ugodan i ne zahtijeva vrijeme oporavka. Odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.