Presoterapija

Presoterapija dorsal + je iznimno ugodna i opuštajuća terapija. Možemo reći da je definitivno jedan od najugodnijih tretmana. 24 zračna jastuka stvaraju ugodni masažni pritisak na tijelo sa različitim modulacijama i efektima ovisno o programu.

Presoterapija dorsal + je jedina presoterapija s dodatnom podlogom za opuštanje i energiziranje mišića vrata i leđa. Dorzalni sustav ima tri programa za tretmane leđa i vrata s grijanim zonama i vibrirajućim zonama koji će vam omogućiti reguliranje seanse pomažući u uklanjanju lumbalne boli i umora mišića u leđima.  Potiče krvožilni sustav olakšavajući eliminaciju celulita te poboljšava tonus i čvrstoću kože zahvaljujući povećanju kisika u krvi čime se postiže bolja ishrana tkiva. Presoterapija potiče metabolizam, mikrocirkulaciju, eliminira toksine i višak vode iz tijela, opušta mišiće, smanjuje bol uzrokovanu venskim zastojima te na taj način relaksira i  energizira cijelo tijelo.

Dostupno je 9 različitih  programa ovisno o indikaciji:

*drenaža
*cirkulacija
*redukcija celulita
*revitalizacija
*relaksacija
*menopauza
*umorne noge
*oporavak nakon sportske aktivnosti
*trudnoća

Presoterapija je uvijek dobro došla jer nakon svakog tretmana osjećati ćete se “preporođeno”.

U tretmanima smanjenja obujma i celulita kombinira se radi izlučivanja raspadnih produkata masti, toksina te viška vode u tijelu pogotovo kod edematoznog celulita.