Beživotnoj koži vratite sjaj uz Oxygen terapiju

Kisik je plin vitalnosti bez kojeg nema života. Budući da koža nije vitalan organ poput npr. mozga i srca koji precizno reguliraju razinu kisika, na koži se takav manjak ne osjeti. Ali se da primjetiti. Beživotna koža, bez sjaja, žuto-siva boja lica samo su neki od znakova. Također tome pridonose rad u zatvorenom prostoru, nedovoljni boravak na otvorenom, stres, nepravilno površno disanje. Stoga je Oxygen tretman (tretman kisikom) idealan kako bi se koži vratila energija, boja, sjaj i vitalnost.

Kako se provodi terapija kisikom?

Terapija kisikom se provodi bezbolno preko uređaja CTRLZ facial, a provodimo je na nekoliko načina:

-sprejanjem kisika sa aktivnim  serumskim supstancama

–injektiranjem kisika

-inhaliranjem čistog kisika.

U kombinaciji s kisikom koristimo OxygenCeuticals kozmetiku, jedinstveni koreanski brand kozmetike koji u svojim proizvodima sadržava čisti kisik. Svaka od supstanci u kombinaciji s kisikom ima pozitivno simultano djelovanje. Kisik koristimo za apsorpciju aktivnih sastojaka poput vitamina A,C,E, peptida, hijaluronske kiseline i drugih aktivnih tvari koje potpomažu metabolizmu kože, sudjeluju u hidrataciji, bljeđenju pigmentacija, umirenju kože, anti-agingu. Također je za napomenuti da svi Oxygen Ceuticals proizvodi sadrže otopine čistog kisika inkorporiranog u preparatima.  

Specifična HILDEM tehnologija

Kisik koji koristimo u radu u Skin Clinicu predstavlja sistem sveobuhvatne njege.  Kombinira inovativnu ultrazvučnu tehnologiju s čistom infuzijom kisika.

OXYFACIAL (TERAPIJA KISIKOM)– specijalizirani je program tretmana kojim sprejanjem i injektiranjem čistog kisika poboljšavamo zdravlje kože. Također koristi ga se često nakon invazivnijih procedura na licu poput mikroneedlinga, laserskih tretmana, mikrodermoabrazije ili oporavka kože od dermatoloških procedura. Učinkovito čisti kožu, umiruje i poboljšava oštećenu kožu barijeru opskrbom otopinama čistog kisika.

HiLDM (lokalna dinamička mikromasaža visoko intezitetnim ultrazvukom) revolucionalna je i jedinstvena tehnologija koju nema niti jedan drugi uređaj kisika. Potiče stvaranje kolagena i elastina  tehnologijom vodenog liftinga koja unakrsno primjenjuje višestruke ultrazvučne valove (1, 3, 10, 17 MHz) na selektivne slojeve kože čime ima utjecaj na proširene pore, fine linije, bore, akne i  opuštenu kožu.

Jedinstveni CEUTISOMI

OxygenCeuticals kozmetika omogućava prilagodbu proizvoda za  individualne probleme s kožom bilo da je riječ o osjetljivoj koži, aknama, masnoj koži, pigmentacijama, oštećenoj koži ili koži koja zahtijeva anti-age njegu. Također se u proceduri koriste CEUTISOMI, jedinstvena patentirana formula koja se sastoji od mikrosfera koje se polako otpuštaju kisik kroz 3D strukturne transformacije i opskrbljuju kožu s visokom koncentracijom kisika. To je jedinstveni patent na tržištu koji maksimalno iskorištava potencijal  kisika i doprema ga izravno do stanica kože. Sve navedeno CEUTISOME čini optimalnim nosačem kisika kojI aktivira metabolizam stanica kože, stvara sloj kisika na epidermisu, prirodno uklanja ugljični dioksid, ubrzava zacjeljivanje kože i inhibira starenje kože aktiviranjem metabolizma stanica kože.

Kako izgleda tretman?

Nakon pilinga i dubinskog čišćenja lica s maskom koja prodire duboko u pore, lice ravnomjerno sprejamo mješavinom kisika i odabranog preparata. Potom radimo injektiranje kisika koji djeluje poput antioksidansa i ublažava kožna stanja te daje licu besprijekoran sjaj.  Bezbolnu  HILDM terapiju individualno prilagođavamo dubini prodiranja ultrazvuka, ovisno o problematici lica. Za kraj na lice apliciramo kupolu kroz koju protječe kisik za inhalaciju. Tretman traje 60 minuta. Može se raditi tokom cijele godine i prilagoditi se svim dobnim skupinama i stanjima kože.