Kako u četiri koraka očistiti i nahraniti kožu?

HydraCool tretman obnavlja površinu kože dok istovremeno hidratizira kožu i čisti pore. Njega lica sastoji se od četiri različite tehnologije koje se udružuju kako bi potpuno osvježile i obnovile  kožu dok ciljaju na ključne probleme, uključujući akne, starenje i pigmentaciju. Nakon Hydracoola koža će biti čista, osvježena, sjajna, hidratizirana, nahranjena i regenerirana.

Tretman u 4 koraka…

Aqua peel-om dubinski ispiremo cijelo lice posebnim otopinama da bi dobro očistili pore od prljavštine, sebuma i mikroba te vratili pH kože u ravnotežu. Otopine se prilagođavaju tipu i problematici kože. Nakon toga apliciramo otopinu niskomolekularne hijaluronske kiseline da se koža dubinski hidrira.

Na lice potom nanosimo gel bogat vitaminom C, morskim kolagenom i peptidima. Kožu nježno prelazimo Vibrox nastavkom, spoju jedinstvene tehnologije vibracije, CO2 mikrodermoabrazije i crvenog led svjetla. Vibrox preko gela izaziva Bohrov efekt, generira stvaranje CO2 na površini kože, trigerira otpuštanje i stvaranje kisika u dubljim slojevima kože, zaglađuje površinu kože i osvježava je. 

Collagen Plus multipolarna je  radiofrekvencija jedinstvena po svom djelovanju na kolagene strukture dermisa kojeg kontrolirano zagrijava na temperaturu od 37-41°C što potiče sintezu veziva. Nastavkom nježno prelazimo preko lica, a tretman je izuzetno ugodan i opuštajući jer se osjeća lagana toplina.

Tretman završavamo Ultra Plus mezoterapijom gdje transdermalno apliciramo aktivne supstance koje hrane i hidriraju kožu.

Osvježavajući tretman za cijelu godinu

Hydracool tretman poželjan je svima i svakako ga preporučujemo kao kompletan beauty tretman. Odmah nakon tretmana koža je čista, osvježena, hidrirana i ujednačena. Nakon par dana poboljšava se tonus jer potrebno je određeno vrijeme da se kolagena vlakna reorganiziraju. Tretman može biti jednokratan kao dio povremene profesionalne beauty rutine, ali ako želimo postići dugotrajnije rezultate potrebno je 3-5 tretmana. Vrijeme trajanja tretmana je 90 minuta.