Opera led terapija

Opera  led maska jedina je led maska sa neovisnim kliničkim istraživanja i stekla je svjetsku popularanost kao omiljeni tretman mnogih hollywoodskih zvijezda.
Postala je nezaobilazno “oružje” u mnogim estetskim i kliničkim centrima u borbi protiv znakova starenja, kožnih nepravilnosti kao i u liječenju mnogih dermatoloških stanja na koži lica vrata i dekoltea.

3 integrirane tehnologije zajedničkim učinkom postižu izvanredne rezultate

  • crveno, plavo i ljubičasto LED svjetlo
  • infracrveno svjetlo
  • galvanske struje

Moć preciznog fototerapijskog učinka crvenog, plavog i ljubičastog spektra stimulira ili inhibira određene procese u koži ovisno o vrsti odabranog svjetla.

Crveno svjetlo 630 nm oslobađa veliku količine energije ATP – a (adenozin trifosfata) i koristi je za regeneracijske procese, jako stimulira sintezu kolagena i elastina pa se koristi kod anti-age-a, obnove i zacjeljivanja kože, ožiljaka, bora, kože oštećene od sunca, lošeg tonusa , kod osjetljive kože, rozaceje..

Plavo svjetlo 415 nm ima antibakterijska svojstva, čisti kožu, eliminira višak sebuma te djeluje protuupalno te se koristi u terapiji akni i seboroične kože.

Ljubičasto svjetlo je kombinacija crvenog i plavog spektra svjetla i koristi se za brže zacjeljivanje, obnovu i umirenje kože te smanjenje bolnosti nakon invazivnijih procedura.

Svi LED moduli apliciraju i infracrveno svjetlo 830 nm u kombinaciji sa odabranim vidljivim svjetlom. Infracrveno svjetlo prodire dublje od vidljivog potičući duboku cirkulaciju, opskrbu kisikom i hranjivim tvarima te eliminaciju štetnih tvari.

U Opera led masku su integrirane i galvanske struje koje apliciramo preko posebne hidrogelne maske s ciljem da je hidratiziramo i nahranimo.

LED maska nam pruža i mogućnost aplikacije kisika kroz masku što svakako čini tretman još ugodnijim, s dodatnim benefitima za zdravlje kože.


Tretman

Opera led maska polaže se preko  lica i vrata. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa galvanskim strujama. U tom slučaju na lice je potrebno prethodno staviti  Opera sheet masku iz koje će se apsorbirati nutritivni i hidrirajući sastojci. Za vrijeme tretmana osjeća se jako blaga toplina. Tretman traje 30 min. Za potpuni efekt preporučamo 2 tretmana tjedno u ciklusu od 10 tretmana.

Kandidati

Osobe bilo koje dobi koje imaju masnu, suhu, dehidriranu ili osjetljivu kožu, akne, bore, pigmentacije, postupalne eriteme, kuperozu, rozaceju, oslabljen tonus kože. Tretman je kontraindiciran kod epilepsije, malignih bolesti, temperature, ugrađenog pacemaker-a, kod trudnica i kod osoba koje uzimaju steroide.

Rezultati

Odmah nakon tretmana koža je svježa, hidrirana, mekana, umirena  i voluminozna. Konkretni rezultati su vidljivi nakon ciklusa terapije od 5-10 tretmana. Rezultati su klinički dokazani i uistinu opravdani u regulaciji hidrolipidnog balansa, povećanja tonusa kože, smanjenja bora, ožiljaka, akni i postupalnih promjena. Koža je vidno regenerirana i pomlađena, manje osjetljiva, čvršća i zdravija.

Oporavak

Tretman ne zahtjeva vrijeme oporavka. 8 sati nakon tretmana potrebno je izbjeći odlazak u saunu i tretmane laserom. Za vrijeme dok traju terapije potrebno je izbjeći sunčanje. Preporuča se koristiti visoki zaštitni faktor Sun Film 30 ili 50+