King shape tretman oblikovanja

Lijepo tijelo predstavlja oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža. Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.
King Shape uređaj  kombinira više tehnologija:

  • dualnu ultrazvučnu kavitaciju
  • radiofrekvenciju
  • infracrveni  laser
  • endermologiju

Sve tehnologije su zajedno integrirane kroz različite aplikatore i aktiviraju se nakon vakuumskog usisa u aplikatoru što tretman čini fokusiranim samo na kožni i masni nabor tkiva u čašici bez djelovanja na okolno tkivo. To nam omogućuje u potpunosti sigurno i precizno djelovanje na metaboličke procese smanjenja obujma masnih stanica, drenažu, učvršćivanje veziva što za rezultat ima smanjenje masnih naslaga, redukciju celulita i zatezanje kože.

Fenomen kavitacije je već desetljećima iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našao je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je brza redukcija masnih naslaga na tretiranom području. Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti organizma, stilu života i prehrambenim navikama.

Za razliku od ostalih uređaja u King shape-u imamo dvostruki ultrazvuk pod kutom 45 stupnjeva  sa snažnim lipolitičkim efektom u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom koji se aktiviraju nakon vakuumskog usisa u aplikatoru što tretman čini visoko sigurnim i učinkovitim. Radiofrekvencija kontrolirano zagrijava tkivo na temperaturu 37-41° C što potiče stvaranje i reorganizaciju kolagenih vlakana. Infracrveni laser jako potiče cirkulaciju, dotok hranjivih tvari i kisika te eliminaciju štetnih tvari. Smanjenjem obujma masnih stanica otpuštaju se metaboliti masti (glicerol i slobodne masne kiseline), raspadni produkti, toksini i voda. Sistem eliminacije kod svakog je organizma različit i ovisi od mnoštva faktora. Zato King shape potpomaže te procese kroz različite tehnologije ukomponirane kroz vakuum modove da bi ubrzali izlučivanje iz organizma.

King shape nije samo tretman za smanjenje obujma nego je najbolje oružje i tretman izbora kod celulita. Celulit u svom nastanku prate različiti faktori, ali u globalu rezultat je povećanog obujma masnih stanica i loše drenaže, slabog veziva i u konačnici upalnih procesa na vezivu sa stvaranjem fibroza kod  netretiranog celulita. Kako King shape djeluje na obujam, drenažu i učvršćivanje veziva pokazao se zaista idealnom, sveobuhvatnom metodom u oblikovanju tijela i eliminaciji celulita.
Tretman je siguran, ugodan, bezbolan, a rezultati brzo vidljivi.

Tretman

2 sata prije tretmana nije poželjno jesti. Tretman se izvodi ciljano na određenoj zoni (trbuh, struk /prednji dio nogu/stražnji dio nogu/stražnjica /ruke) preko 3 sonde. Prva sonda(vakuum sa integriranom dualnom kavitacijom i radiofrekvencijom) izvodi se 30 minuta. Za vrijeme tretmana osjeća se specifičan zvuk i toplina.

Druga sonda (vakuum sa endorolerima, radiofrekvencijom i infracrvenim laserom) izvodi se 20 minuta. Za vrijeme tretmana osjeća se ugodno masažno lupkanje i toplina.

Treća sonda (vakuum sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom) izvodi se 20 min. Pokreti su masažni u smjeru limfe i jako ugodni. Kod osoba sa većim stupnjem celulita mogu biti blago neugodni. Tretman se ponavlja nakon 7 dana i broj tretmana ovisi o količini masnih naslaga, vrsti i stupnju celulita, metabolizamu i prehrambenim navikama klijenta.

Kandidati

Sve osobe koje imaju višak masnih naslaga, celulit i/ili mlohavu kožu na rukama, nogama, trbuhu, stražnjici.
Tretman je kontraindiciran kod onkoloških bolesnika, kod osoba sa ugrađenim pacemaker-om i metalnim implatantima, kod epilepsije, akutnih upala u trbušnoj šupljini, temperature, tromboze, težih bolesti jetre i bubrega, kod trudnica i dojilja te osoba koje su bile podvrgnute operativnim zahvatima zadnja 3 mjeseca.

Rezultat

Početni rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Često se naoko vidi manji obujam tretiranog područja i zaglađenija koža. Klijenti opisuju osjećaj olakšanja u tijelu, bolji osjećaj u svojoj koži. Broj tretmana ovisi o nizu faktora: količini masnog tkiva, vrsti i stupnju celulita, metabolizmu i prehrambenim navikama klijenta. Potrebno je minimalno 3 tretmana fokusirana na isto područje za konkretne rezultate. U jednom ciklusu se može raditi do 10 tretmana sa razmakom 7 dana. Kod tretmana celulita na nogama najbolji rezultati su nakon mjesec do dva nakon tretmana koliko je potrebno da se učvrsti vezivo i završi oblikovanje. Rezultati King shape tretmana mogu dugo potrajati uz adekvatan životni stil i primjerene prehrambene navike.

Oporavak

Nakon tretmana odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Štoviše poželjno je povećati tjelesnu aktivnost. 72 sata nakon tretmana najintezivnije je izlučivanje iz organizma. Za to vrijeme, mokrenje je češće, a stolica može biti rijeđa. Boja mokrače bude tamnija, specifičnijeg mirisa. Potrebno je paziti na prehranu i piti veće količine čiste vode. Preporučuje se što više eliminirati masnu, slanu i začinjenu hranu te jednostavne šećere poput slatkiša, peciva, gaziranih pića, instant napitke  i alkohol.