Pedikura

Pedikura daje osjećaj lakoće u nogama, a vaša stopala čini lijepim i njegovanim. Pedikura može imati estetsku i medicinsku namjenu pa se njome odstranjuje zadebljana koža na stopalima, oblikuju se i tretiraju nožni nokti, odstranjuju promjene poput žuljeva, kurjih očiju, uraslog nokta..

Njegujući kožu stopala te tretirajući nožne nokte sprečavaju se traumatske promjene i nastanak ozbiljnih problema.

Poseban doživljaj je SPA PEDIKURA kojom njegujemo i relaksiramo stopala koristeći piling, hranjiva masažna ulja i kreme. Da bi se u potpunosti opustili i da bi uživali u pedikuri u našem centru sjedite u Spa masažnoj pedikerskoj sjedalici gdje Vaša stopala uživaju u jacuzziju, a tijelo u nekoliko vrsta masaža koje sami možete podesiti po želji.

Ukoliko imate problema sa suhim i ispucalim stopalima, gljivična oboljenja ili dishidrozu stopala FOOTLOGIX pedikura će vratiti kožu i nokte  u zdravo stanje.

Footlogix® je osmislio prvu na svijetu liniju za njegu stopala Dermal Infusion Technology® (DIT) na bazi pedikerske pjene Pediceutical® mousse.Taj sustav za prijenos nosi aktivne sastojke kroz rožnati sloj u slojeve epidermisa pomažući vraćanju zdrave kože.

Ova tehnologija osigurava da aktivni sastojci Footlogix® prodru u slojeve epidermisa i dođu do ciljanih područja. Bez okluzivnog vanjskog masnog sloja, koža je navlažena i zadržava sposobnost da normalno funkcionira, što rezultira zdravim stopalima.

Footlogix preparati za nastavak kućne njege izvrsni su za održavanje stopala zdravim.

Sa Footlogix pedikurom nudimo vam novi standard izvrsnosti!