Biostimulacija lica

Lice starenjem gubi čvrstoću i elastičnost radi smanjenog stvaranja kolagena i elastina. Ti procesi dovode do stvaranja bora, opuštene kože, suhoće i umornog izgleda.

Tretman

Biostimulacija lica prirodna je metoda pomlađivanja kože. Tretman se izvodi sa Plasmage uređajem koji radi na principu frakcionirane plazme. Pomoću posebno zakrivljenog nastavka na vrhu igle električnim pražnjenjem i ionizacijom plina generira se plazma. Time se postiže kontrolirano termičko zagrijavanje u ergonomskom kontaktu nastavka s kožom čime se potiče mikrocirkulacija. Radi oslobađanja frakcionirane energije koža se retrahira (zateže). Time se površne bore smanjuju, koža poprima bolji tonus i pomlađeniji izgled. Tretman je u potpunosti ugodan, neinvazivan i bezbolan, a lokalno se može osjećati ugodno zagrijavanje tkiva.

Kandidati

Kandidati za biostimulaciju lica su svi oni koji žele neinvazivnom metodom pomladiti lice, smanjiti izraženost bora, učvrstiti kožu i poboljšati tonus. Ne primjenjuje se u osoba koje imaju metalne implatate, neregulirani arterijski tlak, aktivne infekcije na tretiranoj regiji i tumorske bolesti.

Rezultati

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana biostimulacije. Inače vrijeme tretiranja po regiji je 10 do 30 minuta, a za potpuni učinak preporuča se 3-5 tretmana u razmaku od 10 dana.
Biostimulacija Plasmage uređajem je zaista revolucionarna, neinvazivna i ugodna metoda pomlađivanje kože.

Oporavak

Biostimulacija lica potpuno je neinvazivna metoda i ne zahtijeva vrijeme oporavka.