Bukalna masaža

Bukalna ili intraoralna masaža je regenerativna, potpuno prirodna metoda liftinga lica, vrata i dekoltea. Čvrsti, ciljani masažni pokreti preko bukalne sluznice potiču jaku cirkulaciju, oslobađaju nakupljeni stres, tonificiraju, regeneriraju i zatežu kožu i mišiće. Uvijek se kombinira sa skulpturalnim liftingom kojim se oblikuju mišići izvana. Jedinstvenost ove metode je u tome što su rezultati odmah vidljivi, koža je zategnutija, linija brade izraženija, bore manje naglašene.

Potrebno je od 5-10 tretmana za potpune učinke liftinga, za definiciju kontura lica i korekciju podbratka. Mišići lica i vrata, osim što su pod utjecajem biomehaničkih odnosa donje i gornje čeljusti, vratne kralježnice i ramena, pogođeni su i psihoemocionalnim stresom što pridonosi učestalim glavoboljama, migrenama, upalama sinusa, problemima temporomandibularnog zgloba. Bukalna masaža ima terapeutski učinak, smanjuje tenziju mišića i pomaže u oslobađanju psihoemocionalnih blokada.

Tretman

Pokreti kod bukalne masaže su čvrsti, a ujedno i ugodni. Tretman se sastoji od dva dijela. Počinje skulpturalnim liftingom, vanjskom masažom gdje se tretiraju površinski mimički mišići, nakon čega se izvodi bukalna masaža intraoralno. Bukalnom masažom djelujemo na dublje mišiće, pokreti kod masaže su ciljani i izvode se u određenom redoslijedu, prateći smjer mišićnih vlakana.

Tretman traje 60 minuta, a može se kombinirati sa tretmanom njege (piling, serum, maska) pa traje 90 min.
Preporuča se 5-10 tretmana sa razmakom 7 dana.

Kandidati

Tretman se preporučuje svima tko primjećuje znakove starenja kože, opuštenost i gubitak tonusa kože, te osobama kojima je potrebna revitalizacija kože lica, vrata i dekoltea. Ukoliko imate česte glavobolje i upale sinusa, bukalna masaža je odlična terapija. Tretman je kontraindiciran kod upalnih procesa usne šupljine, herpesa, onkoloških bolesti i temperature.

Rezultati

Odmah nakon tretmana koža je svježija i zategnutija. Potreban je određeni broj tretmana ( 5-10 ), ovisno o stanju kože i mišića, da bi se lice konturiralo, regeneriralo i postiglo efekt liftinga.

Oporavak

Odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.