Najpopularniji tretmani za smanjenje i uklanjanje  bora su hijaluronski fileri i botox
Idealan preparat odabire se ovisno o  vrsti i lokalizaciju bora

Baby botox je aplikacija malih doza botoxa, do ukupno 50 jedinica za smanjene dinamičkih bora, najčešće područja čela i oko očiju.

Hijaluronski fileri su injekcije umrežene hijaluronske kiseline čiji je cilj popunjavanje bora, volumiziranje lica, povećanje usana i konturiranje lica.

Vampirski lifting je pomlađivanje kože vlastitom krvnom plazmom (prp).

ma nekoliko jako uspješnih metoda za regeneraciju kože. Izdvajamo PRP, mezoterapiju, karboksiterapiju, radiofrekvenciju.

Opuštena koža lica može se tretirati nekirurškom metodom zatezanja mezonitima te HIFU uređajem za lifting lica.

Podbradak predstavlja višak masnog tkiva i opuštene kože, a može se uklanjati se s nekoliko različitih metoda: kriolipoliza, HIFU, karboksiterapija i Plasmage uređaj.

Višak kože na kapcima uklanjamo plasmage-om, čime se postiže efekt blefaroliftinga, odnosno podizanja kapka.

Određene pigmentacije mogu se trajno ukloniti, međutim melazme i kloazme zbog svoje kompleksne dinamike sklone su vraćanju.

Proširene pore su najčešće rezultat proširenih kanalića i akumulacije sebuma. Mogu se znatno smanjiti i ukloniti različitim tretmanima, poput kemijskog pilinga, fitopilinga, micropen terapije i prp-a.

Ožiljci mogu biti ispod i iznad razine kože. Na izboru imamo nekoliko tretmana ovisno o vrsti ožiljaka.

Strije su trajni ožiljak na koži koje se uvelike mogu smanjiti skoro da budu neprimjetne. Jako je bitno početi ih tretirati čim se pojave.

Celulit je multifaktorijalni problem, a na izboru imamo više metoda koje ga uspješno i brzo rješavaju: V Shape, Karboksiterapija, Shema terapija.

Da, masno tkivo se može trajno ukloniti zamrzavanjem, kriolipolizom Coolsculpt.

Ukoliko se ne radi o velikom stupnju opuštenosti, ovaj problem možemo uspješno, neinvazivno  tretirati. Imamo nekoliko metoda za zatezanje kože, HIFU, COG Mezoniti, karboksiterapiju, plasmage, radiofrekvenciju.

Trajno uklanjanje dlaka diodnim laserom 808 nm je bezbolna i sigurna metoda. Potrebno je 6-8 tretmana da bi se dlake trajno uklonile

Kapilara lica i tijela se možete trajno rješiti diodnim laserom 940 nm. Potrebno je 2-3 tretmana ovisno o vrsti kapilara.

Gljivice na noktima uspješno tretiramo laserom. Tretman je bezbolan i potrebna su 3 tretmana sa razmakom od 4 tjedna

Shape BG

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti, posebne akcije i pogodnosti.