Manikura

Lijepe i njegovane ruke i nokti idel su ženstvenosti i brige o vlastitom izgledu. Manikura je poznata od davnina kao metoda uklanjanja viška kožice oko noktiju te oblikovanja noktiju. Danas koristimo razne podloge i ulja za učvršćivanje i njegu noktiju, a sastavni dio manikure je gotovo uvijek i lakiranje noktiju.

manikura


Koristimo OPI proizvode i lakove koji su postojani i ne oštećuju nokat. Ukoliko dodatno želite njegovati ruke i nokte predlažemo Vam Spa manikuru gdje ćemo pilingom skinuti mrtve stanice, potaknuti cirkulaciju i obnovu kože, a masažom i hranjivim uljima nahraniti i njegovati kožu.

Namakanje noktiju prije manikure da bi se omekšala kutikula (kožica) oko noktiju je zastarjela metoda koja bi se trebala ukloniti iz prakse. Namakanjem ploča nokta bubri, mijenja se njegov prirodni oblik, kemijska struktura, ph, postaje krhkiji i skloniji ulazu bakterija. Lak na namočenom noktu puca i odiže se.

RUSKA MANIKURA je odlična alternativa klasičnoj manikuri. Sitnim finim brusnim nastavcima uklanja se kutikula oko noktiju, a nokti se ne oštećuju. Tretman završavamo OPI AVOPLEX uljem sa specijalnim lipidima avokada za njegu kože i noktiju. Nokti i kožica oko noktiju dugo vremena izgledaju lijepo i njegovano.
Jednom kada probate ovaj tretman ostati ćete mu vjerni!