Depilacija

Klasična depilacija ili depilacija šećernom pastom?

Klasična depilacija hladnim/toplim voskom je brz i jednostavan način uklanjanja neželjenih dlačica. Pogodna je za manje osjetljivu kožu koja nema sklonost iritacija ma. Za razliku od šećerne paste, kod klasične depilacije dlačice bi trebale biti nešto duže (minimalno 5mm).

Depilacija šećernom pastom ili takozvana Egipatska depilacija poznata je već od doba Kleopatre i prikladna je za osjetljivu kožu sklonu iritacijama, kožu sklonu kapilarama te za osjetljiva područja tijela.

Samim tim bolji je izbor za ljetno razdoblje. Šećernom pastom mogu se ukloniti i kraće dlačice.Nakon uzastopnih depilacija šećernom pastom, dlačice postaju tanje i svjetlije. Ukoliko postoji problem uraslih dlačica poželjno je između depilacija raditi piling kože. Medjutim, kod određenih kožnih stanja i hormonalnih promjena jako teško se rješava pitanje uraslih dlaka i neželjenih pigmentacija koje potom zaostaju.Tada je najbolje rješenje trajno se rješiti dlačica.

U našem centru radimo trajno uklanjanje dlaka Diodnim laserom koji je ugodniji i učinkovitiji od drugih laserskih metoda. Može se raditi i preko ljeta i pogodan je i siguran za sve tipove kože.
Konzultirajte se u našem centru što je za Vas najbolje i najpraktičnije.