Tretman kisikom

Bez kisika nema života! Koža bez kisika je beživotna!

Obzirom na svakodnevni način života tijelo ne koristi dovoljno kisika. Količina kisika koju uzimamo iz zraka većinom je nedovoljna za potrebe kvalitetnog funkcioniranja. Dugotrajni rad i boravak u zatvorenim prostorima, nedovoljni boravak u prirodi, stres koji uzrokuje nepravilno površno disanje, uzroci su nedovoljne opskrbe tijela kisikom. Sve to doprinosi stvaranju kisele sredine u organizmu sa nedostatkom  kisika što pogoduje razvoju kroničnih promjena i bolesti te se stvara začarani krug.

tretman kisikom

Zdrava koža i ostali organi trebaju dovoljno kisika, a ukoliko ga nedostaje usporava se metabolizam, ubrzava se proces starenja kože te nastaju neželjene promjene. Koža izgleda beživotno, lice žuto-sivo, regeneracija je usporena i povećana je sklonost razvoja dermatoza.

Preko Oxygen uređaja vršimo bezbolnu terapiju kisikom i koristimo ga za apsorpciju aktivnih supstanci poput hijaluronske kiseline i antioksidansa (vitamina C, A, E). Svaka od supstanci u kombinaciji s kisikom ima pozitivno simultano djelovanje.

Terapiju provodimo:

  • injektiranjem  kisika
  • sprejanjem kisika sa aktivnim  serumskim supstancama
  • inhaliranjem čistog kisika

Samo zdrava koža je uistinu lijepa koža!

Tretman

Nakon mehaničkog pilinga, lice ravnomjerno sprejamo mješavinom kisika i odabranog preparata, a potom bezbolno, pod pritiskom injektiramo čisti kisik na lice, vrat i dekolte. Potom na lice apliciramo kozmetičku masku iznad koje stavljamo kupolu kroz koju protječe kisik za inhalaciju. Tretman traje 60 minuta.

Kandidati

Ukoliko imate beživotan izgled  kože, osjetljivu kožu, akne, eriteme i ostale dermatoze ili samo želite osvježiti kožu terapija kisikom je tretman izbora u bilo koje doba godine.

Rezultati

Odmah nakon tretmana koža izgleda svježe, hidrirana je, nahranjena  i rehabilitirana.

Oporavak

Tretman je neagresivan, iznimno je ugodan i ne zahtijeva vrijeme oporavka. Odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.