Profhilo

Profhilo je inovativni biorevitalizirajući proizvod, koji djeluje poput filera, mezoterapije i skin boostera.

Tretman

Profhilo predstavlja novu patentiranu tehnologiju stabiliziranog hibridnog kompleksa hijaluronske kiseline u koncentraciji od čak 64mg. Kreiran je integracijom različitih vrsta endogene hijaluronske kiseline u jednakim koncentracijama- kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne mase. Djelovanjem hijaluronske kiseline niske molekularne mase osigurava se regenerirajući učinak na kožu i dubinska hidratacija, čime se ostvaruje sličan učinak kao kod mezoterapije. Visokomolekularna hijaluronska kiselina pruža učinak modeliranja, liftinga i blage volumizacije poput učinka hijaluronskih filera. Sinergističkim djelovanjem dviju kiselina potiče se stvaranje endogene hijaluronske kiseline, kolagena i elastina poput skin boostera. Zato se Profhilo naziva 3 u 1 proizvodom, biorevitalizatorom ili biostimulatorom.
Zahvaljujući ovoj tehnologiji, Profhilo daje produljeni učinak na kožu. Radi postepenog otpuštanja hijaluronske kiseline djeluje također i na smanjenje upale kože.
Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, polagano se aplicira se u 5 točaka tzv. BAP tehnikom (bio aestetic points) sa svake strane lica, što osigurava brz, bezbolan zahvat i minimiziranje nuspojava u obliku papula i modrica. Tretman se može izvoditi na licu i vratu.

Kandidati

Osobe svih dobnih skupina koje žele poboljšati kvalitetu i turgor kože, postići sjaj lica, osobe koje počinju primjećivati prve znakove starenja u vidu gubitka tonusa lica i vrata, smanjenja hidratacije i pojave prvih bora.

Rezultati

Tretman se izvodi dva puta s razmakom od mjesec dana. Prvi rezultati vidljivi su jedan do dva tjedna nakon prvog tretmana, a konačni rezultati mjesec dana od druge aplikacije. Kod mlađih osoba dovoljna su dva uzastopna tretmana godišnje, dok je za dugotrajnije rezultate u osoba zrelije dobi preporučeno doći dva puta godišnje na tretman održavanja.

Oporavak

Po samoj aplikaciji moguće je stvaranje sitnih papula u području koštanih prominencija (obrazi) koji se spontano resorbiraju kroz jedan do dva dana. Radi malog broja uboda mogućnost za stvaranje modrica je minimalna. Profhilo ima temeljito pročišćenu hijaluronsku kiselinu koja ne sadrži kemijska sredstva, a proizvod je visoko biokompatibilan čime se smanjuje rizik od nuspojava.